Nieuw

PEC Zwolle blaft wel maar bijt niet in De Kuip

Feyenoord – PEC Zwolle 3-0 (2-0). Toeschouwers: 45.600 Scheidsrechter: Mulder Gele kaart: St. Juste (Feyenoord) Opstellingen: Feyenoord: Bijlow, St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Verdonk, Clasie, Vilhena (82. Ayoub), Van Persie, Berghuis (77. Toornstra), Jørgensen, Larsson (84. El Hankouri) PEC Zwolle: Van der Hart, Ehizibue, Lam, Lachman, Paal, Dekker (76. Bouy), Hamer, Flemming (46. Tripaldelli), Namli, Van Duinen, Scamacca Scoreverloop: 18. Clasie 1-0 45. Jørgensen 2-0 74. Berghuis 3-0
07:28

Younes Namli: ‘We moeten de positieve punten meenemen.’

Younes Namli en Thomas Lam geven hun reacties na Feyenoord - PEC Zwolle
03:25

John van t' Schip: 'Een hele mooie uitdaging'

Aanstaande zondag speelt PEC Zwolle tegen Feyenoord. De Zwollenaren wisten daar sinds de toetreding in de eredivisie in seizoen 2012/2013 niet te winnen en ook niet te scoren. We blikken vooruit met John van ’t Schip en Gustavo Hamer.
03:26

Jeroen van Leeuwen: ''Ik heb er niet lang over na hoeven denken''

Sinds augustus is Jeroen van Leeuwen de algemeen manager van PEC Zwolle. In dit interview blikt Van Leeuwen terug op zijn aanstelling en kijkt hij vooruit naar zijn werkzaamheden.
04:28

Samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen

Samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen
04:14

Trailer FOX Sports DOC: Joey van den Berg, van wasstraat tot Wembley

Aanstaande donderdag wordt de nieuwste documentaire van PEC Zwolle TV / IQ Media uitgezonden op FOX Sports. In dit verhaal wordt de carrière van voormalig Zwollenaar Joey van den Berg onder de loep genomen. Van den Berg was één van de grootste talenten uit zijn lichting in de jeugdopleiding van sc Heerenveen, maar leven voor het profvoetbal, dat zat er voor hem destijds niet in. Toen hij tijdens een dopingcontrole werd betrapt op het gebruik van cannabis werd zijn contract ontbonden. Terwijl zijn vroegere teamgenoten één voor één carrière maakten in het profvoetbal, stond Joey van den Berg in een magazijn boeken te sorteren en in een wasstraat auto’s te wassen om zijn geld te verdienen. Na vier jaar uit het profvoetbal te zijn geweest, biedt PEC Zwolle hem een kans op eerherstel en vindt hij bij de Blauwvingers zijn geluk en stabiliteit weer terug. Via sc Heerenveen weet hij een transfer naar Engeland te bewerkstelligen, waar hij met Reading zelfs Wembley weet te bereiken. In de documentaire, die donderdag om 22.00 uur voor het eerst wordt uitgezonden op FOX Sports kanaal 1, komen onder anderen Jaap Stam, Lasse Schöne, Art Langeler en de vader van Joey van den Berg aan het woord.
01:26

Thema avond voetbalacademie

Woensdagavond 10 oktober stond er weer een thema avond van de voetbalacademie op het programma.
01:37

Vito van Crooij: 'Ik denk dat het daar aan lag

Vito van Crooij kwam afgelopen zomer over van VVV Venlo. Hij verliet het thuisfront en trok naar het oosten om bij PEC Zwolle te gaan voetballen. Bekijk dit interview en maar beter kennis met de geboren Venlonaar.
03:56

Samenvatting Ajax - PEC Zwolle

Samenvatting Ajax - PEC Zwolle
02:57

PersPECtief: PEC Zwolle - Excelsior

PersPECtief: PEC Zwolle - Excelsior
01:07

PEC Zwolle overtuigend langs Excelsior

De eerste thuiszege van het seizoen is binnen voor PEC Zwolle. In het sfeervolle MAC3PARK stadion wordt Excelsior met 2-0 verslagen door doelpunten van Mike van Duinen en Thomas Lam. Zo breidt PEC Zwolle de ongeslagen reeks in de Eredivisie uit naar drie duels en klimt het voorlopig naar het linkerrijtje van de ranglijst.
05:42

John van ’t Schip: ‘Belangrijk om het publiek te belonen.’

John van ’t Schip en Thomas Lam geven hun reacties na PEC Zwolle - Excelsior
03:09