Vrijdag heeft Eliano Reijnders zijn handtekening gezet onder een driejarige verbintenis met PEC Zwolle. De 17-jarige middenvelder, op dit moment actief in de O19 van de club, speelde onlangs al mee in het oefenduel van Jong PEC Zwolle met Jong De Graafschap en is vanaf 2015 actief in de voetbalacademie van de club.

Eliano Reijnders: ,,Ik ben hartstikke blij om hier bij PEC Zwolle mijn eerste profcontract te tekenen. De club voelt vertrouwd en ik heb zin om mij verder te ontwikkelen. Mijn doel daarbij is om dit seizoen van waarde te zijn voor de O19 en om zo snel mogelijk aan te sluiten bij het eerste elftal.”

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Na Sepp van den Berg stroomt er nu wederom een ‘high potential’ vanuit onze voetbalacademie door. Dat is een hartstikke mooie en goede ontwikkeling. Voor Eliano zelf, maar ook zeker voor PEC Zwolle. Het toont eens te meer aan dat onze voetbalacademie van grote waarde is. Met Eliano verbinden we een dynamische en technisch begaafde middenvelder aan onze club, die zeker ook gezien zijn jonge leeftijd, de ruimte krijgt zich verder te ontwikkelen.”

Gerelateerd