PEC Zwolle overtuigend langs Excelsior

05:4211 dagen geleden
De eerste thuiszege van het seizoen is binnen voor PEC Zwolle. In het sfeervolle MAC3PARK stadion wordt Excelsior met 2-0 verslagen door doelpunten van Mike van Duinen en Thomas Lam. Zo breidt PEC Zwolle de ongeslagen reeks in de Eredivisie uit naar drie duels en klimt het voorlopig naar het linkerrijtje van de ranglijst.

Related

Samenvatting Ajax - PEC Zwolle

Samenvatting Ajax - PEC Zwolle
02:57

Eerdere edities PEC Zwolle - Excelsior

Aanstaande zaterdag speelt PEC Zwolle tegen Excelsior. Bekijk hier een compilatie video van de eerdere edities.
00:54

Samenvatting AZ - PEC Zwolle

Op bezoek bij AZ heeft PEC Zwolle zondagmiddag een mooi punt gepakt. Door een doelpunt van Zian Flemming twee minuten voor tijd, eindigde het duel in het AFAS stadion in 2-2. AZ – PEC Zwolle 2-2 (1-1). Toeschouwers: 15.354 Scheidsrechter: Kamphuis Gele kaarten: Svensson (AZ), Paal, Dekker, Van Crooij (PEC Zwolle) Opstellingen: AZ: Bizot, Svensson, Vlaar (57. Maher), Van Rhijn, Ouwejan, Midtsjo, Koopmeiners, Til, Idrissi, Johnssen (57. Seutjens), Gudmundsson PEC Zwolle: Van der Hart, Ehizibue, Lam, Van Polen, Paal, Dekker (83. Scamacca), Hamer, Genreau (64. Flemming), Namli (78. Elbers), Van Duinen, Van Crooij Scoreverloop: 10. Idrissi 1-0 36. Van Crooij 1-1 76. Til 2-1 88. Flemming 2-2
05:40

PEC Zwolle door in beker na winst op Staphorst

PEC Zwolle heeft de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker bereikt. Op bezoek bij Staphorst bleek een vroege treffer van Vito van Crooij voldoende voor de zege: 0-1. VV Staphorst - PEC Zwolle 0-1 (0-1). Toeschouwers: 3500 Scheidsrechter: Nijhuis Gele kaart: Koster en Van ‘t Ende (Staphorst), Van Duinen (PEC Zwolle) Opstellingen: Staphorst: Holleboom, Kroes, Gerlofs, Koster Crediet, Mijnheer (85. Luchtenberg), Brakke, Van ‘t Ende, Reuvers, Veldmate, Ter Avest (77. Schra) PEC Zwolle: Van der Hart, Ehizibue (46. Scamacca), Lachman, Lam (46. Paal), Van Polen, Dekker, Leemans, Namli, Flemming (61. Genreau), Van Crooij, Van Duinen Scoreverloop: 8. Van Crooij 0-1
02:11

Nieuwonlangs toegevoegdToon meer

Jeroen van Leeuwen: ''Ik heb er niet lang over na hoeven denken''

Sinds augustus is Jeroen van Leeuwen de algemeen manager van PEC Zwolle. In dit interview blikt Van Leeuwen terug op zijn aanstelling en kijkt hij vooruit naar zijn werkzaamheden.
04:28

Samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen

Samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen
04:14

Trailer FOX Sports DOC: Joey van den Berg, van wasstraat tot Wembley

Aanstaande donderdag wordt de nieuwste documentaire van PEC Zwolle TV / IQ Media uitgezonden op FOX Sports. In dit verhaal wordt de carrière van voormalig Zwollenaar Joey van den Berg onder de loep genomen. Van den Berg was één van de grootste talenten uit zijn lichting in de jeugdopleiding van sc Heerenveen, maar leven voor het profvoetbal, dat zat er voor hem destijds niet in. Toen hij tijdens een dopingcontrole werd betrapt op het gebruik van cannabis werd zijn contract ontbonden. Terwijl zijn vroegere teamgenoten één voor één carrière maakten in het profvoetbal, stond Joey van den Berg in een magazijn boeken te sorteren en in een wasstraat auto’s te wassen om zijn geld te verdienen. Na vier jaar uit het profvoetbal te zijn geweest, biedt PEC Zwolle hem een kans op eerherstel en vindt hij bij de Blauwvingers zijn geluk en stabiliteit weer terug. Via sc Heerenveen weet hij een transfer naar Engeland te bewerkstelligen, waar hij met Reading zelfs Wembley weet te bereiken. In de documentaire, die donderdag om 22.00 uur voor het eerst wordt uitgezonden op FOX Sports kanaal 1, komen onder anderen Jaap Stam, Lasse Schöne, Art Langeler en de vader van Joey van den Berg aan het woord.
01:26

Thema avond voetbalacademie

Woensdagavond 10 oktober stond er weer een thema avond van de voetbalacademie op het programma.
01:37